EduCac

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, presenta eduCAC, un programa d’educació en comunicació que neix amb l’objectiu prioritari de promoure l’educació mediàtica en àmbits educatius formals i informals.

Per al professorat, eduCAC ofereix recursos per facilitar i potenciar que l’educació… Llegeix més»

Càpsules EDU365

A edu365 s’han anat integrant aspectes transversals com la seguretat a Internet, l’educació per a la salut, o els materials per a aules d’acollida. Així mateix, les noves aplicacions innovadores que impliquen conceptes com la Web 2.0, la realitat augmentada, els videojocs, la programació o… Llegeix més»

Convocatòria Premi Escoles Verdes 2017

L’objectiu del Premi Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya és reconèixer públicament iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat fetes per escoles que tenen el Distintiu d’escola verda.
Es convoca en dues categories:

  • Categoria 1: en reconeixement a una trajectòria continuada en l’ambientalització integral… Llegeix més»

Acreditació de perfils professionals

El Departament d’Ensenyament porta a terme l’acreditació de perfils professionals per a personal docent funcionari dependent del Departament (en qualsevol situació administrativa) i per a professors interins de la borsa de treball de personal interí docent del Departament (amb serveis prestats).
 Més informació